Morsdag og Valentine's day nærmer seg med stormskritt. Vi er klare, er du klar?

Postet av Adam og Eva Storgata den 10. Feb 2017

Roses are red
Violets are blue
Hair is our passion
And we love you !

Den perfekte gave til en av dine nære eller kjære.

Vi har nå i samarbeid med en av våre beste leverandører en valentine's kampanje du neppe vil gå glipp av. Vi har tilbud på en rekke føn og stylingprodukter fra Redken.

Kort og enkelt om produktene.

Fabricate 03 Nå:239,-
Dette produktet er en varmebeskyttende tekstureringsspray som gir håret definisjon, fylde og en mild teksturert finish samt en naturlig og lett følelse.

Iron shape 11 Nå: 239,-
Dette er en beskyttende og reparerende varmespray for alle hårtyper, selv svært sensibelt hår som definerer og bevarer det varmestylende resultatet. Dette er også et utmerket produkt om du ønsker å re-style håret fra for eksempel krøllete til rett. Gir en glatt og glansfull finish.

Express primer Nå.239,-
Dette er et produkt vi anbefaler å bruke som nummer en i pillow proof blow dry serien som består av tre produkter. Express primeren reduserer fønetid, er varmebeskyttende, gir langvarig volum og etterlater håret tre ganger sterkere og sunnere.

Express treatment primer cream Nå:239,-
Dette er en lettvektig og varmebeskyttende primer som reduserer fønetiden, gir pleie og fuktighet samt forebygger knekte hårstrå.

Diamond oil glow dry Nå :299,-
Dette er en ekstra lettvektig olje som fønes på. En en rask og enkel styling som passer alle hårtyper og etterlater håret glansfullt.

Two day extender Nå:239,-
Dette er en tørrshamphoo for alle hårtyper. Denne forlenger frisyrens varighet etter føning, absorberer olje, nøytraliserer duft og forlenger den nyvaskede følelsen.
Kom gjerne innom for en hyggelig prat.

God helg fra Storgata <3Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc