Frida Standal

Frida Standal

Frisør

Utplassering i Sandvika!

Postet av Frida Standal den 1. Nov 2014

Jeg er snart igang med utplassering uke 2 hos Adam og Eva Sandvika!
Hovedoppgaven vår disse to ukene er å holde salongen ren og pen, og få kundene til å føle seg velkommen. Det er en kjempe hyggelig gjeng som jobber der, de har alltid et smil om munnen og motiverer oss hver eneste dag :) De har også ofte ganske så mye å gjøre, derfor er det viktig at vi er selvstendige og tar initiativ selv. Når det er rolig i salongen har vi bla fått style hverandre og pugge fargekoder :)
Den kommende uken skal jeg gjennom flere oppgaver som vi må levere før vi er tilbake på skolen, og jeg skal endelig få min kjære mor på besøk! Hun er verdens snilleste, å fortjener virkelig en dag med kos.

Jeg har vasket endel kunder i salongen, på fredag var jeg faktisk så heldig å få vaske 6 stykker!
Noen synes kanskje ikke dette er det morsomste med yrket, men for meg er det utrolig gøy å få lov, å føle at de ansatte har tro på meg. Og det hjelper meg jo selvfølgelig til å bli enda flinkere. En av oppgavene våre er å gi hodebunnmassasje på en ansatt, så vi får håpe de blir fornøyde da :) Det blir uansett fint å få høre hva man evt kan gjøre bedre :)

På tirsdag var jeg modell for Ronja i oppsett på treningskveld. Det foregår jo på skolen, så jeg var kjapp med å si ja :) Til vår overraskelse pleier Ronja å ha fast plass på samme sted som meg, haha..hva er oddsen?
Frøkna hadde også internvisning på fredag, å jeg fikk assistere litt med vask og føn, og selvfølgelig påfyll av kaffe ;) Jeg måtte rekke toget mitt hjem så jeg fikk ikke sett den, men knipset et par bilder før de begynte :)
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Her finner du oss

Powered by: Bloc