NYHETER FRA REDKEN!

Postet av Adam og Eva Storgata den 28. Mai 2015

NEWS NEWS NEWS!

Redken har kommet med 4 splitter nye produkter som akkurat har ankommet salongen hos oss.
Vi er superspente på å prøve ut alle sammen, å du skal selvfølgelig få en innføring i de her og nå :D

Dette er en egen fashion-serie utviklet av Redken`s Guido Palau. Guido er en av moteverdens mest visjonære stylister og har blant annet hovedansvaret for alt av hår under NY Fashionweek.

I denne serien har Guido gjort noe helt nytt - i hver forpakning inneholder det nemlig 3 step by step guides på hvordan du kan bruke produktet i håret ditt. Genialt ikke sant?! Disse er raske og enkle å bruke hjemme.

Her er de!



BRAID AID 03 - Endelig! En egen flette-lotion! Fletter er i vinden som aldri før, så denne vil mange ha glede av å ha i skapet. Den kan brukes i både håndkle tørt eller tørt hår, utifra hvilken look man vil ha. Den samler håret og gjør det blankt og mykt. Også lukter den nydelig!







STAY HIGH 18 - Dette er en gel-mousse for ekstrem volum og hold, faktisk er den det sterkeste volum produktet Redken har per idag! Denne anbefales å bruke i håndkle tørt hår, å deretter fønes utifra looken man ønsker.






SHORT SCULP 19 - Dette er en gel som er superfin å bruke på kort hår for å gi tekstur med godt hold. Her kan man variere så mye man ønsker, bruk den i håndkletørt hår å føn deg fin!







METAL FIX 08 - Metal fix er metallisk pomade som kommer i gull og sølv. De kan brukes akkurat som man vil - her kan man la kreativiteten blomstre! Vi anbefaler å bruke sølv til kalde farger og gull til varme farger for best resultat.







//Frida Junior 2

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.