Hei Amalie!

Postet av Adam og Eva Grünerløkka den 18. Jan 2022

Amalie er Junior hos Adam og Eva Grünerløkka. Bli kjent med henne her:




Hvem er du og hva har du gjort tidligere?


Mitt navn er Amalie, jeg er 20 år og kommer fra Sandnes. Tidligere har jeg studert psykologi og seilet verden rundt ombord på S.S Sørlandet. Jeg elsker å utforske verden og alle menneskene som bor her. Det er ikke noe mer gøy eller inspirerende enn å oppleve nye steder og kulturer.

Hva var det som gjorde at du først interesserte deg for frisørfaget?


Jeg har så lenge jeg kan huske vært interessert i både hår og styling. Jeg har 4 eldre søsken som alle har fått meg interessert i forskjellig aspekter innenfor skjønnhet og mote. Jeg startet å øve på mine søsken med fletting og styling da jeg var 4-5 år gammel, og jeg har ikke stoppet siden. Min mor sin gode venninne er frisør og jeg har alltid blitt inspirert av henne. 


Bli inspirert av Amalie sin Instagram her: www.instagram.com/byamaliess



Hvorfor vil du jobbe  hos Adam og Eva Grünerløkka?

De ansatte er utrolig talentfulle og jeg fikk en oppmuntrende og positiv første opplevelse da jeg ble tatt i mot første gang. På Grünerløkka har jeg stor tro på at jeg kan nå mine personlige mål. Her kan jeg lære masse sammen med noen dyktige kollegaer.  


Hvor henter du inspirasjon?  

Inspirasjon får jeg over alt, fra mennesker og naturen. Hvis man bare kikker opp så finnes det utrolig masse spennende og inspirerende overalt. Kunst kommer i mange former og hår er en av dem. 


Jeg elsker farger og kreative klipper. En konto jeg følger en del med på er Elevate hair som har masse kule looks som inspirerer. 


www.instagram.com/elevatehair




Eliant er en salong i Tokyo som også gjør utrolig mye spennende. Gjengangeren her er klassiske looker men med en fet twist. Her er det også masse inspirasjon å finne.


www.instagram.com/eilantcustomer


Hva er din favoritt trend for fw21?

Jeg elsker hvordan farger og kreative klipper har blitt en trend. Cobber/oransj og bald bright colors. Å kunne utrykke seg gjennom hår, er en nydelig ting. Jeg er også tilhenger av hvordan det kombineres en så enkel klipp som buzzcut med kule fargedesign. Det er kun kreativiteten som kan stoppe en.







Amalie er Junior, og du kan booke time på nettbestilling hereller ringe salongen på 21042060! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.