Velkommen til Tommy

Postet av Adam og Eva Paléet den 11. Mai 2016


Her kan dere lese litt om hvem Tommy er, han starter hos oss 18 mai

Velkommen inn i familien:)

Hvorfor ble du frisør :

Jeg har vært en skikkelig vinglepetter når det gjelder utdannelse, hva skal man gjøre? Men etter at idèen om å bli frisør falt inn i hodet mitt har jeg ikke tvilt ett sekund! Jeg elsker at jobben min er å få mennesker til å føle seg fine. Yrket byr på store utfordringer, en god bit kreativitet og fantastiske samtaler med gjesten i stolen. Det er jo også en bonus at man hele tiden lærer noe nytt.

Hva blir du inspirert av:

Jeg blir inspirert av menneskene ute på gaten, du ser så mye fint hår her i Oslo, og ser jeg noe fint gir jeg meg ikke før jeg får skapt det samme resultatet selv! Jeg elsker naturlige looker, og liker veldig godt å skape naturlige utrykk.

Hva er dine sterke sider faglig:

Mine sterkeste sider er farge og klipp av langt hår. Jeg har hatt læretiden min på frogner, der er det mye foliestriper, farger og langthårs klipper. Jeg liker veldig godt å skape naturlig uttrykk ved hjelp av forskjellige farger og fargeteknikker.

Jeg er ikke så aller verst med rundbørsten heller 😉


Tommy er Stylist og tar 750 kr for klipp




GRATULERER COLOMBO

Postet av Adam og Eva Paléet den 9. Des 2015

Hos Adam og Eva Paleet elsker vi å kvalitetssikre oss innenfor alle områder.


Nå ønsker vi å gratulere Colombo som en av de første i Norge som har BESTÅTT Redken Certified Finishing Stylist



Dette spennende programmet er for frisører som er talentfulle og som har eksepsjonelle tekniske ferdigheter innen hårstyling

For å bli en Redken Certified Finishing Stylist er kravet at du består en omfattende skriftlig og praktisk prøve, basert på Redkens prinsipper om Finishing/hårstyling, tekniske ferdigheter, og produktkunnskap.





DET UNIKE FAGLIG STERKE TEAMET

Postet av Adam og Eva Paléet den 10. Jun 2015





Nå har vi snart holdt åpent i ett år og vi har kommet så langt takket være det sterke Teamet vi er. Jeg er så utrolig stolt og glad over det vi sammen har skapt, den sterke stammekulturen og eierskapet som alle har:)
Den indre inspirasjonen som alle har hentet frem i seg selv gjør at vi sammen har det utrolig gøy på jobb og presterer optimalt til en hver tid:)



Arta (Senior Art Director) Helt rååå på farge og yter en unik kundeservice,utrolig sterk innenfor alle områder må jeg si;)


Jacob (Junior 3)Lærling og allerede nesten helt fullt, fort dere å bestill hvis dere vil oppleve hans kreative farger og smoothe klipper;)



Colombo (Senior Art Director) Har du en utfordring med krøllete hår så er dette dama du må besøke, hun kan trylle med krøller:)


Peder (Senior Stylist) Skin Fade klippene han gjør på herrer er som ett "Maleri" det må bare oppleves


Ingrid (Art Director)Har ansvaret for at alle er faglige sterke i teamet og er veldig sterk innenfor alle områder, bayalage farge, styling etc


Jan-Einar (Senior Art Director) God mann;) 20 års erfaring. Ønsker du å nyte en unik opplevelse hos Jan Einar så bestill i god tid, han har kanskje ledig om 6 mnd. Sterk innenfor ALLE områder:)


Tone (Senior Art Director) også var det meg;) 20 års erfraing. Jobber mest med drift og tar godt vare på mine gode trofaste kunder. Elsker å lede andre opp og frem:)


Jasmine (Senior Art Director) Fantastisk dame med 20 års erfaring.En av hennes sterke sider er oppsetninger/brud, fargedesign egentlig det meste. Itillegg jobber hun som konsulent for Redken og holder kurs world vide:)




Liv ( Stylist) Ønsker du å gå til en lærling som er ekstremt perfeksjonist og yter ekstremt god service så er det Liv du bør velge:)

Tusen takk til hele teamet for all den inspirasjonen dere alle sprer ut til meg og hverandre:)

xx-2ne




NY KOLLEGA!

Postet av Adam og Eva Paléet den 15. Apr 2015

Erlend Bratland, 23 år


Vi er så heldig at Erlend Bratland har begynt hos oss her på paleet. Han har tidligere jobbet på Adam og Eva Bergen i to år og på Kiesler i Tønsberg i tre år. Denne vestlendingen brenner virkelig for faget. Han elsker sminke og makeovers, brenner for musikk og har en fantastisk sangstemme!

Han er Senior Stylist, listen hans er nå åpen for booking og han er klar for å ta imot deg med åpne armer! Klippeprisen hans er per dags dato på 870 kroner.


Ring oss på tlf 22428855 eller bestill på nettet om du ønsker deg en time hos Erlend!







NEW COLLEAGUE!

Postet av Adam og Eva Paléet den 28. Okt 2014

Vi er så heldig at vi får Arta Emini i Paleet teamet!
Hun har tidligere jobbet på Adam og Eva Aker Brygge med en mengde erfaring bak seg, hele 8 år i bransjen. Arta har blant annent vært lærer på Adam og Eva skolen flere semestere. Hun har jobbet på Akademiet som konsulent for Pureology. Ikke nok med det så har hun vunnet Årets Frisør pris internt i Adam og Eva 2014. Oppgjennom tiden har hun også vært med på Oslo Fashion Week. Med andre ord er dette jenta som alltid holder seg oppdatert på siste innen mote og trender! Denne spreke 27 åringen er på sin topp og hun begynner hos oss fra og med 1. november, og listene hennes er nå åpne for booking.






//JACOB//